3e Poellaan,

De renovatie van deze prachtige woning is officieel begonnen. Gelegen in de Vogelbuurt wordt deze twee-onder-een-kap woning gerealiseerd door Verboon. De woning heeft een perceeloppervlakte van 180m2 en een woonoppervlakte van 115m2, met een eigen oprit waar plek is voor een auto en fietsen. De woning wordt opgeleverd met de beste materialen. Alle tegels worden geleverd door Porcelanosa, het schakelmateriaal is van Jung en alle kozijnen beschikken over HR++ glas. De gehele begane zal worden voorzien van vloerverwarming.

Wij streven ernaar om de woning met het hoogste haalbare energielabel af te leveren. De gehele woning zal dan ook opnieuw worden geïsoleerd. Door middel van een stalen deur stapt u binnen in een warme woonkamer met een strakke keuken. Op de eerste etage zijn twee ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig. Aan de achterzijde van de woning kunt u gebruik maken van een heerlijk dakterras met fantastisch uitzicht! Op de tweede etage vindt u nog twee slaapkamers en een opstelplaats voor de wasmachine/droger.

Graag nodig ik u uit bij de woning om een rondleiding te geven en de tekeningen te bekijken.

Indeling Aantal kamers: 6 Aantal slaapkamers: 4 Aantal badkamers: 1 Faciliteiten: Mechanische ventilatie

Energie Isolatie: HR++ Combi-ketel: Vaillant ecotec pure Installatiedatum: 2022

Buitenruimte Locatie: In een rustige buurt Tuin oppervlakte: 60m2 Toegankelijk via de achterkant: ja Oprit: ja, voor twee auto’s

Interesse in deze woning?
Aarzel geen moment

Plan een bezichtiging

Even kijken in deze woning

Plattegrond

Een prachtige woning, klaar om in te wonen

Plan een bezichtiging