In de woonwijk ”Starrenburg 1 “in voorschoten ligt dit ruime (120m2) volledig gerenoveerde 4-kamer appartement met 2 terrassen en een lift. Het grote terras ligt op het zuidwesten. Van ‘s ochtend tot in de avond heerlijk genieten van het zonnetje! De woonkamer grenst aan een L-vormige open keuken welke weer aan een klein balkon aan de voorzijde grenst. Het appartement ligt in een goed onderhouden appartementencomplex met lift. Zoals zichtbaar op de foto's is het gehele appartement gerenoveerd en kunt u gelijk wonen.

Indeling: beveiligde entree appartementencomplex, trap en lift naar bovengelegen verdiepingen. Entree appartement, ruime hal met toilet, bijkeuken en opbergkast, naar rechts gaat u naar de drie slaapkamers en de luxe badkamer. Aan de andere kant gaat u naar de grote woonkamer met luxe open keuken en riant terras op het zuidwesten. Aan de voorzijde zoals al aangegeven nog een balkon.

Kenmerken: -Alles is nieuw in het appartement (keuken, badkamer, vloeren, wandafwerking) -Vlakbij het centrum van Voorschoten -Mooie en ruim appartement. -Veilige en rustige woonomgeving. -Gezonde VVE -Vvekosten: € 168,- p/m -Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Interesse in deze woning?
Aarzel geen moment

Plan een bezichtiging

Even kijken in deze woning

Plattegrond

Meer informatie over deze woning

Bekijk deze woning op Funda
BertusvanAkenlaan22Voorschoten

Een prachtige woning, klaar om in te wonen

Plan een bezichtiging