Verboon creëert woningen waar eenieder zich thuis voelt. Compleet en volledig naar uw wens. Zo bieden wij woningen aan waar u enkel nog de verhuisdozen hoeft uit te pakken, maar vanzelfsprekend is er ook de mogelijkheid om betrokken te worden in het gehele proces, van leidingwerk tot deurbeslag. Het eindresultaat zal te allen tijde zoveel mogelijk afgestemd zijn op u als eindgebruiker.

Bij Verboon staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het is dan ook onze missie de ontwikkeling en transformatie van elke woning snel, duurzaam en slim te laten verlopen. Hierom hergebruiken wij materialen die nog in een perfecte conditie zijn en recyclen wij afval om er nieuwe meubels van te maken. Dit doen wij met een groeiend team van doorzetters en aanpakkers.

Passie voor mooi wonen

Bas Verboon
Over mij

Het verduurzamen van woningen is mijn passie. Duurzaam op gebied van energiezuinigheid, het gebruik van duurzame materialen, maar ook verduurzaming in waarde. Ik hoop door inzet van deze passie, van vier muren met een voordeur, een warm thuis te creëren voor de langere termijn.

Mocht u vragen hebben over mijn drijfveer of mijn bedrijf, neem dan gerust contact op.

Bas Verboon
Eigenaar

T: 06 25 26 48 17‬
M: bas@verboonrealestate.nl