Wij van Verboon nemen uw woning over zonder de tussenkomst van een makelaar. Dit bespaart u niet alleen veel geld (tot soms wel € 6.500) aan makelaarskosten, maar wij bieden u ook altijd een bod naar marktwaarde aan. Wij nemen alle kosten voor onze rekening, ook die van de notaris. Als u zelf niet de eigenaar bent, maar uw tip leidt wel tot een transactie wordt dit uiteraard vergoed.

Meld uw huis gratis aan

Meld geheel gratis en vrijblijvend uw woning bij ons aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw aanmelding te bespreken.

Wij houden rekening met u

Heeft u interesse in onze service? Dan komen wij uw woning zo snel mogelijk bekijken. Op dat moment kunt u al uw wensen aan ons kenbaar maken, bijvoorbeeld: blijven wonen in het huis dat u verkoopt.

Het kost u helemaal niets!

Wij brengen voor u een bod naar marktwaarde uit. Wanneer u akkoord gaat, regelen wij al het papierwerk. Het mooie van onze werkwijze: u heeft geen kosten!

Hoe werken wij

Uw woning kosteloos verkopen

Gratis uw woning verkocht

Wij halen inspiratie en voldoening uit een prettige samenwerking en het tevreden stellen van u als onze klant. Alles wat wij met u bespreken, zullen wij te allen tijde naleven. Zelfs als er reeds een makelaar bij betrokken is of wanneer de woning in een moeilijk verkoopbare staat is, nemen wij onze verantwoordelijkheid.

  • Geen makelaars- en notariskosten
  • Geen ontbindende voorwaarden
  • 100% zekerheid en discretie
  • Blijven wonen mogelijk
  • Snelle betaling mogelijk
Meld uw woning aan